Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Les mínimes baixaren ahir de zero en Carlet Carcaixent i la Murta

Primeres gelades a la comarca

Primeres gelades a la comarca

El fred continua un dia més a la comarca i així ahir baixaren dels zero graus en distintes estacions meteorològies de la comarca. En el Fossaret de Carlet caigueren les tempeeratures fins -3º, en la Murta -1,8º, en Quatre Camins de Carcaixent -1,5º, així com a Benifaió i Benimodo.

Pel que fa a les màximes, l’Alcúdia registrà la menys freda, amb 16,2º i li seguiren Carlet 15,6º, Alzira 15,1º i Carcaixent 15º.

Previsió

A pesar de que esta massa d’aire fred que tenim damunt anirà retirant-se lentament al llarg de la vesprada, també esta pròxima nit les temperatures mínimes seguiran igual que les de hui per tot el nostre territori (com a molt pujaran un grau o dos per la província d’Alacant). Estem registrant les nits més fredes de la tardor i això es nota també durant el dia, on les màximes demà es recuperaran molt tímidament de la caiguda patida estos dies.

 

Hui continuen les baixes temperatures que començaran a  recuperar-se a partir del dimecres.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación