Alzira arreplega 71.000 quilos d’escombralls en les últimes setmanes

0
0

Recollida enderrocsFernando Pascual: “Lamentem la falta de civisme d’algunes persones”

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística junt amb l’empresa FCC es manté una campanya contínua d’arreplega d’escombralls, que alguns veïns i veïnes deixen abandonats en les zones no habilitades per a tal efecte, amb l’objectiu de mantindre el nostre entorn i la nostra ciutat nets.

Segons la informació aportada per l’empresa FCC, el balanç de les últimes setmanes fan un total de 71.140 kg arreplegats en diferents intervencions realitzades en diferents punts de la nostra ciutat com el polígon d’Alzicoop, zona Carrefour, pont i barranc de l’estret i baix del pont groc (pont de McDonald’s).

Multes de fins 3.000€

Recordem que pel que fa a les sancions, estan contemplades en l’Ordenança Municipal de Neteja Urbana, en què es reflectix que “tots els ciutadans estan obligats al compliment puntual de la present ordenança i de les disposicions complementàries en matèria de neteja general” i, en conseqüència, les sancions serien per infraccions molt greus, de 1.501 a 3.000 euros, i infraccions greus de 751 a 1.500 euros.

Falta de civisme

Segons declara el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, “hem de lamentar la falta de civisme d’algunes persones, ja que ens obliga a realitzar accions correctives per a l’eliminació de trastos i escombralls d’alguns llocs de la nostra ciutat. Des de la nostra Regidoria, una vegada més volem recordar que tot allò que tirem al carrer, en quantitats xicotetes, s’ha de depositar en l’ecoparc i hem de mentalitzar-nos que mantindre Alzira neta és tasca de

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here