Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

L’escola d’Algemesí guanya 14 medalles en el III Campionat Internacional de Whu-su

Vanessa Carmona

Vanessa Carmona

Vanessa whu-su 17El passat cap de setmana es va disputar el lll Campionat Internacional de Whu-su a Vila-Real on han participat diferentes escoles d’arts marcials procedents d’Italia, França, Portugal i Espanya, un total de 360 competidors, on l’escola Cstaijiquan d’Algemesi s’ha emportat a casa un total de 14  trofeus:

Residents en Algemesi; Hugo de 9 anys, or en  ma buida i or en  espasa. Alejandro Guerrero de 9 anys 2 plates i un bronze. Alex Sánchez de 13 anys, plata en ma buida i bronze en arma llarga, a més de la corberana Vanesa Bayona de 12 anys bronze en ma buida i el corberà Dovydas Trinkunas, de 10 anys, plata en ma buida i plata en arma llarga cadascú en la seua modalitat i forma de shaolin o modern.

En taichi Daphne Rossol, bronze en espasa,Venancio Pedrajas plata en ma buida i or en espasa.i en sanda Alvaro Jimenez trofeu d´or, Aaron bronze.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación