Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

L’Alcúdia proposa solucions per facilitar l’accessibilitat a l’Estació i a Santa Bàrbara

Així com del pas a nivell del carrer Santa Bàrbara

L’Alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, el regidor de Mobilitat i Urbanisme, Paco Sanz, la regidora d’Obres i Serveis, Gema Pina, i l’arquitecta tècnica de l’Ajuntament, Ana Tannús, s’han reunit amb Francesc Romeu, Director de Clients i Accessibilitat dels Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, per plantejar-li la situació de falta d’accessibilitat i perillositat del pas a nivell del carrer Santa Bàrbara i de l’Estació de l’Alcúdia.

A continuació visitaren tant el pas a nivell com l’estació per estudiar les solucions a l’actual situació de falta d’accessibilitat. Respecte al pas a nivell del carrer Santa Bàrbara, que en l’actualitat no compta amb cap pas accessible per a vianants separat del trànsit de vehicles,

Pas a nivell Santa Bàrbara

Pas a nivell Santa Bàrbara

Alcudia pas a nivell reunió

es proposa la construcció d’un pas accessible exclusiu per a vianants per damunt de les vies, similar al recentment construït en el camí del cementeri, segons el mapa exposat.

Pel que fa a l’Estació, en la que tampoc existeix cap pas accessible, ja que els dos existents –el soterrani o el que travessa les vies en superfície- no ho són per comptar amb escales, a més de ser perillós el segon d’ells, es proposa la instal·lació d’ascensors per poder creuar a l’altra part de l’estació.

Per a l’Ajuntament que porta estudiant aquest problema des de principi de legislatura és necessari solucionar aquesta falta d’accessibilitat, ja que diàriament centenars de persones han de creuar a l’altre costat de de les vies per dirigir-se al col·legi Heretats, a la Cooperativa, a la zona esportiva o a la zona residencial.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación