Alcàntera de Xúquer organitza el I Concurs de Postals Nadalenques

0
239
  • Alcantera concurs postalsEls treballs han de ser inèdits, fets a mà sobre paper o cartolina i cada autor podrà lliurar un com a màxim fins al 30 de novembre.
  • El dibuix guanyador es convertirà en la postal per a la felicitació nadalenca del municipi.

 

S’acosta desembre i el Nadal, una època propícia per a la imaginació i l’enginy. És per açò que l’Ajuntament d’Alcàntera de Xúquer ha convocat la primera edició del concurs de postals nadalenques, on els xiquets i xiquetes d’entre 8 i 12 anys podran presentar els seus dibuixos abans del pròxim dijous 30 de novembre.

Els treballs han de ser inèdits, fets a mà sobre paper o cartolina en grandària de quartilla (DIN A5), en blanc i negre o a color i cada autor podrà lliurar com a màxim un dibuix. A més, no es poden utilitzar purpurines, materials amb relleu, cotó, teles o un collage, perquè s’ha d’imprimir.

El disseny ha d’anar sense signatura i en la part posterior ha d’incloure el nom i els cognoms de l’autor, l’edat, el curs escolar i un telèfon de contacte. El termini d’admissió de les obres serà fins al 30 de novembre, en horari de 09,00 a 14,00 hores en el consistori. Una vegada tancat el període, el jurat, format per membres de la corporació municipal i personal vinculat a l’àrea soci-cultural, seleccionarà els millors i el veredicte s’emetrà públicament el 4 de desembre a les 13,00 hores.

El dibuix guanyador es convertirá en la postal per a la felicitació nadalenca de la població i el segon classificat, tindrà un regal sorpresa. «Pensem que aquest tipus de certàmens són molt positius per als més xicotets de la nostra localitat perquè la base se centra en fomentar la participació, en els valors de cooperativisme i l’expressió artística», va assegurar Julio Aurelio García, alcalde d’Alcàntera de Xúquer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here