Alzira mirarà al Xúquer des d’un gran balcó de 250 m2

0
207
Lloc on es farà el mirador al Xúquer
Lloc on es farà el mirador al Xúquer

balcó Xuquer gent Balcó Casella Barxeta Pep

Confluència del Barxeta amb el Casella
Confluència del Barxeta amb el Casella

Un segon mirador més menut servirà per contemplar els barrancs de Barxeta i Casella

Els veïns i visitants d’Alzira tindran en 2018 el Xúquer als seus peus gràcies al gran balcó que construirà l’Ajuntament prop de la pineda del malecó.

Els consistori, mitjançant, la regidoria de Medi Ambient, destinarà una superfície d’uns 250 m2 que “sobreixirà” prop de 2,5 m2 del malecó per poder observar millor la confluència del barranc de la Casella amb el riu Xúquer que discurrix pel terme d’Alzira procedent de Carcaixent. El mirador es construirà amb “plaques de ciment” segons els tècnics de l’area municipal de Medi Ambient.

A pocs metres de distància el consistori instal.larà altre mirador un poc més menut en él punt que unix el barranc de la Casella amb el de Barxeta. En esta ocasió la superfície del mirador serà d’uns 70 m2.

Els dos balcons formaran part de l’Anell Verd de 6,5 km que està previstfer al voltant del nucli urbà de la capital de la comarca. Un anell que enllaçarà la Muntanyeta amb el Passeig Fluvial que bordeja el malecó i discurrix per un menut tram de la Ruta del Colesterol i pels horts comunitaris ubicats a la falda de la mateixa muntanyeta.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here