Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Alzira commemora el Dia de la Ciutat Educadora amb xerrades i contecontes

ciutat educadoraEl pròxim dia 30 de novembre se celebra el dia Internacional de la Ciutat Educadora i l’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Educació i Infància, ha organitzat una sèrie d’activitats per als dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre.

Per commemorar la data el dijous 30 de novembre, de 10.00 h a 12.00 h, farem un programa de ràdio al carrer amb la ràdio municipal, Alzira Ràdio, per a informar sobre Alzira com a ciutat educadora amb entrevistes a l’alcalde, Diego Gómez, al regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, professorat i ciutadans, en general. Es realitzarà la lectura de la Declaració de la Ciutat Educadora, manifest consensuat per totes les ciutats del món que formem part de l’AICE. La jornada també estarà animada amb activitats a càrrec de Rosana Mira.

Divendres 1 de desembre, d’11.00 h a 12.00 h, xarrada per a informar, formar i ensenyar escacs i els seus beneficis, a la biblioteca municipal, i de 17.00 h a 19.00 h, activitat lúdica de jocs tradicionals per a tota la ciutadania a la plaça del Carbó.

Dissabte 2 de desembre d’11.30 h a 13.30 h, a la biblioteca municipal, hi haurà contacontes sobre Alzira com a Ciutat Educadora per a donar a conéixer, de forma divertida, entretinguda i amena, a menuts i grans la Carta de Ciutat Educadora i el dret dels ciutadans a la ciutat educadora, i es realitzarà el taller “La meua ciutat alegre”.

El regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, destaca la importància d’estes jornades: “és part de la nostra tasca, difondre i ajudar a conscienciar la ciutadania, que com bé diu al manifest, hem d’assumir el nostre compromís amb l’educació, una educació inclusiva i de qualitat al llarg de la vida, assegurant que este dret puga fer-se efectiu sense cap discriminació i fer important la tasca educativa que s’exercix als centres educatius i a les famílies”.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación