L’alcalde d’Alzira demanarà a la Fiscalia que intervinga contra les pintades dels neonazis

0
221
Pintada a la Plaça Major
Pintada a la Plaça Major

pintada bandera espanyola pintades compromis catalans pintades levante rojos

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha anunciat que “passarem el corresponent expedient a la Fiscalia” arran les pintades aparegudes sobre les seus de Compromís i del diari Levante-EMV, a més de les detectades en el centre i en les entrades de la ciutat, per evitar que “continuen actuant en la impunitat”.

En la porta de la seu de Compromís havian pintat “Catalans de merda” , mentre a la façana de la delegació comarcal del rotatiu Levante es trobava símbol de caire nazi davall de la frase “Rojos No”. En plena Plaça Major es pot llegir amb claredat “Arriba España” junt la bandera nacional que també apareix en la façana de la Gallera així com en ditints baixos de Pérez Galdós i Hort dels Frares entre altres.

A tal efecte, ahir es reunia la primera autoritat local i membres de

L'alcalde Diego Gómez ahir
L’alcalde Diego Gómez ahir

l’equip de govern amb la Policia Local per “poder actuar amb coordinació amb la Policia Nacional”.

Gómez lamenta que les pintades, algunes sobre immobles d’interés patrimonial, “degraden la imatge de la ciutat”, pintades que considera són realitzades “per neonazis que actuen descaradament amb total impunitat”.

La primera autoritat local recorda que fa uns mesos un grup de ciutadans va tapar un bon grapat de pintades realitzades al barri de la Vila.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here