Alzira incorpora un banc morat com a record de la lluita contra la violència de génere

0
346

Violencia genere Banc moratHui dissabte se celebra el Dia Mundial contra la Violència de Gènere, i este equip de govern vol deixar un símbol permanent a la ciutat que recorde la lluita constant que fa la societat per eradicar esta xacra. Tots devem prendre consciència que esta societat ha d’evolucionar cap a la unitat i deixar enrere la discriminació i les diferències entre gèneres.

Per tal raó i com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra la violència, des de la Regidoria de Gestió Urbanística s’ha volgut deixar constància de la gran responsabilitat social que hem de tindre totes i tots, pintant un banc del color morat a l’avinguda Luis Suñer, al costat dels que ja hi estan pintants recordant la lluita contra el cáncer de mama i el dia commemoratiu del col·lectiu homosexual (LGTV).

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, declara que “el fet de pintar els bancs de l’avinguda Luis Suñer de diferents colors no és una altra que deixar constància que tant la ciutat d’Alzira, els alzirenys i alzirenyes, i este equip de govern, estem compromesos amb cada una de les accions que hem de tindre presents a la societat actual, ja siga la lluita contra el càncer com el racisme o la violència de gènere, i que hem de tindre-ho present cada dia de l’any, no només un dia, i entre tots hem de donar exemple d’eixa lluita.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here