Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Save the Children reconeix l’escola infantil municipal d’Algemesí com a centre compromés amb la infància

Algemesí shave the childrenL’ONG Save the Children ha reconegut el treball dut a terme per l’Escola Infantil Municipal Verge del Pilar a través de les campanyes solidàries realitzades en els últims anys. Un representant d’aquesta organització humanitària a favor de la infància s’ha desplaçat fins al centre algemesinenc per a atorgar un placa acreditativa del compromís de l’escola infantil amb els valors solidaris, la qual cosa els reconeix com a “Centre solidari compromès amb la Infància”.

Des de fa dos cursos el centre col·labora amb l’ONG Save The Children en projectes escolars de conscienciació i de cooperació. En les propostes els protagonistes són els alumnes, i en aquest centre algemesinenc els alumnes tenen entre 1 i 3 anys. Les propostes es refan i les adapten al centre.

Mª Jose Illana, directora de l’Escola Infantil Municipal Verge del Pilar ha manifestat que tot naix “amb una proposta que ens fa Save the Children i no podem resistir-nos a participar. Són projectes en els quals ha de participar tota la comunitat educativa per a obtenir el millor resultat possible i en aquests dos anys hem vist que ha funcionat. Nosaltres hem adaptat la proposta inicial i hem volgut que els xiquets i xiquetes visqueren l’ajuda que anaven a prestar”.

El primer any es van pintar i, simbòlicament, es van vendre uns marcadors de pàgina per a ajudar a combatre la desnutrició infantil a Burkina Faso. El segon curs vam fer una carrera solidària on corrien els alumnes i els seus familiars per a col·laborar a fer un pou d’aigua a Etiòpia.

A l’acte ha assistit Rodrigo Hernández, representant de Save the Children, qui ha assegurat que “per a nosaltres és un plaure vindre a Algemesí per a agrair-los el treball que han fet amb la finalitat d’ajudar als més indefensos. En aquest cas han ajudat als xiquets de Burkina Faso i Etiòpia per a alimentació i per a fer un pou i a més, en el camí, han après que és la solidaritat i com viuen els xiquets altres països”.

Per la seua banda, la regidora d’Educació, Fina Machí, ha destacat el treball dut a terme pel centre i la importància “d’educar en valors solidaris des de la infància”.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación