ALZICOOP entrega un jardí al poble i tarongers al col.legis d’Alzira en homenatge a la taronja

0
144

alzicoop jardi casa blava autorit alzicoop jardi casa blava gent alzicoop jardi casa blava president alzicoop jardí casa blavaLa Cooperativa Hortofrutícola d’Alzira -ALZICOOP- donarà esta setmana a cada centre escolar d’Alzira un taronger perquè “és un arbre que ens ha donat la vida com a poble”, segons el president de l’entitat Paco Clari.

El passat dissabte i com a acte de cloenda de les celebracions de 125 aniversari de la cooperativa, els dirigents feren entrega a l’alcalde Diego Gómez, d’un jardí amb tarongers i llimeres plantades en l’antic Hort de Martí, junt la Casa Blava de l’obra de Blasco Ibáñez “Entre Naranjos”.

Clari explicà durant la inauguració que es tracata “d’un present, que fent referència al passat, siga una aposta de futur, per cuidar el nostre camp i el medi ambient que és el que ens permet viure”.

A l’acte assistiren dirigents d’ALZICOOP, autoritats municipals i un bon nombre de socis a més de docents de distints col.legis de la ciutat que mostraren el seu agraïment a la cooperativa per la donació de tarongers.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here