Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

El projecte turístic de la Diputació “Del tros al plat” arriba a les comarques

diputacio Del troç al plat“Del tros al plat” arriba a les comarques per a reivindicar el territori valencià amb la unió de productors, cuiners i mercats

  • Pilar Moncho presenta el dimarts, 14 de novembre, el projecte turístic centrat en la qualitat dels productes autòctons i la singularitat de la seua elaboració fins a portar-los a la taula com a plats genuïns en un territori únic
La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, presenta el nou projecte turístic de València Turisme “Del Tros al Plat als Comarques dimarts vinent, 14 de novembre, a les 10:00 en l’espai #visitvalènciacomarques instal·lat en La Marina de València.

Després de l’organització de diversos esdeveniments en el cap-i-casal, “Del tros al plat”, arribarà a les comarques valencianes del 17 al 26 de novembre per a reivindicar el territori valencià com a destinació turística excel·lent i com “el camí més curt a la felicitat” del visitant, a través de plats genuïns elaborats amb productes autòctons extrets de la terra i del mar

La dieta mediterrània és una de les grans bondats del nostre territori i entorn d’ella i a l’excel·lència i singularitat de la cuina valenciana s’ha dissenyat un relat que servirà de reclam en la promoció i comercialització turística del territori valencià.

A la presentació de “Del tros al plat a les comarques” assistiran representants de la cadena de valor que configura el projecte com a agricultors i cuiners de prestigi com Javier de Andrés i Manuel Alonso.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación