Puchol II i Nacho guanyen a Guadassuar el XV Trofeu Mancomunitat Ribera Alta

0
0

Pilota Puchol II i nacho campionsPuchol II i Nacho s’han proclamat campions del Trofeu Mancomunitat de Municipis de la Ribera Alta en superar en la final a Marc, Pere i Monrabal per 60-35 en partida disputada ahir en el trinquet de Guadassuar.

Fins al 35-25 la partida no ha tingut amo tot i els dos parcials d’avantatge per a la parella. En este tram les forces han estat molt igualades i s’han presenciat quinzes i intercanvis de gran qualitat.

Però els blaus han alçat el peu de l’accelerador. Durant uns quants jocs han perdut l’eficàcia en atac i han comés alguns errors, situació que ha aprofitat la parella per a distanciar-se fins al 50-25.

En el tram final el trio ha recuperat les bones prestacions. Però com que la parella no ha afluixat ni un poc, els dos equips han anat sumant fins al definitiu 60-35.

La sessió a Guadassuar ha començat amb una prèvia a raspall de primer nivell. Ian s’estrenava com a campió individual però el de Senyera i el seu company Moltó no han tingut el dia contra Sergio i Brisca que han guanyat per 25-0.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here