Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Puchol II i Nacho guanyen a Guadassuar el XV Trofeu Mancomunitat Ribera Alta

Pilota Puchol II i nacho campionsPuchol II i Nacho s’han proclamat campions del Trofeu Mancomunitat de Municipis de la Ribera Alta en superar en la final a Marc, Pere i Monrabal per 60-35 en partida disputada ahir en el trinquet de Guadassuar.

Fins al 35-25 la partida no ha tingut amo tot i els dos parcials d’avantatge per a la parella. En este tram les forces han estat molt igualades i s’han presenciat quinzes i intercanvis de gran qualitat.

Però els blaus han alçat el peu de l’accelerador. Durant uns quants jocs han perdut l’eficàcia en atac i han comés alguns errors, situació que ha aprofitat la parella per a distanciar-se fins al 50-25.

En el tram final el trio ha recuperat les bones prestacions. Però com que la parella no ha afluixat ni un poc, els dos equips han anat sumant fins al definitiu 60-35.

La sessió a Guadassuar ha començat amb una prèvia a raspall de primer nivell. Ian s’estrenava com a campió individual però el de Senyera i el seu company Moltó no han tingut el dia contra Sergio i Brisca que han guanyat per 25-0.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación