Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Alzira albergarà un nou taller de poesia satírica i llibrets de falla

taller poesia satiricaAlzira albergarà per segon any consecutiu el taller de poesia satírica i llibrets de falla. Entre els objectius del curs està desenvolupar les competències sobre composició i versificació satírica en valencià, aspecte esencial pel que fa a la qualitat de les produccions per als llibrets fallers.

Es tracta d’una activitat organitzada per la Federació de Lletres Falleres i patrocinada per la Diputació de València. El taller és gratuït i va dirigit a fallers i qualsevol persona interessada en el món de les falles.

El taller se celebrarà els dies 17 i 24 de novembre, de 19 a 21 hores, a l’Aula núm. 3 de la Casa de la Cultura d’Alzira (2a planta). La primera sessió serà teoricopràctica i la segona pràctica. Els interessats s’han d’inscriure en serval@alzira.es o telefonant al 96 245 92 50, ext 317 i 318.

Analitzar la història i l’evolució dels llibrets, conéixer autors i estils de poesia satírica, reflexionar sobre el valencià estàndard, els recursos humorístics i l’ortografia o desenvolupar competències sobre composició i versificació, seran alguns dels objectius que s’assoliran al llarg del taller.

La passada edició van assistir al taller vint persones i enguany s’espera que també tinga una bona acollida. “El que volem aconseguir amb estos tallers és millorar les produccions satíriques de manera que s’incremente la qualitat, amb més enginy i creativitat, i per això mostrem les eines a l’abast dels creadors” asegura el tècnic del Servei de Promoció del Valencià.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación