Alzira albergarà un nou taller de poesia satírica i llibrets de falla

0
84

taller poesia satiricaAlzira albergarà per segon any consecutiu el taller de poesia satírica i llibrets de falla. Entre els objectius del curs està desenvolupar les competències sobre composició i versificació satírica en valencià, aspecte esencial pel que fa a la qualitat de les produccions per als llibrets fallers.

Es tracta d’una activitat organitzada per la Federació de Lletres Falleres i patrocinada per la Diputació de València. El taller és gratuït i va dirigit a fallers i qualsevol persona interessada en el món de les falles.

El taller se celebrarà els dies 17 i 24 de novembre, de 19 a 21 hores, a l’Aula núm. 3 de la Casa de la Cultura d’Alzira (2a planta). La primera sessió serà teoricopràctica i la segona pràctica. Els interessats s’han d’inscriure en serval@alzira.es o telefonant al 96 245 92 50, ext 317 i 318.

Analitzar la història i l’evolució dels llibrets, conéixer autors i estils de poesia satírica, reflexionar sobre el valencià estàndard, els recursos humorístics i l’ortografia o desenvolupar competències sobre composició i versificació, seran alguns dels objectius que s’assoliran al llarg del taller.

La passada edició van assistir al taller vint persones i enguany s’espera que també tinga una bona acollida. “El que volem aconseguir amb estos tallers és millorar les produccions satíriques de manera que s’incremente la qualitat, amb més enginy i creativitat, i per això mostrem les eines a l’abast dels creadors” asegura el tècnic del Servei de Promoció del Valencià.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here