Algemesí prepara l’encontre de batucades “Trabukada”

0
334

Algemesi Trabukada 16Un any més, la batucada TRABUKATU d’Algemesí organitza l’encontre de batucades a la seua ciutat, la TRABUKADA, que tindrà lloc el proper dissabte 25 de novembre de 2017, un esdeveniment que ompli els carrers de música, animació, festa i soroll durant tot el dia.

Pel matí, després de rebre totes les batucades i grups convidats, tindrà lloc la gran cercavila de les batucades, on tocaran per grups individualment fins agrupar-se a la Plaça Major. Començaran a les 11h davant de la Biblioteca Municipal i desfilaran des de la Plaça del Mercat cap al carrer Acadèmic Segura, continuant pel carrer Muntanya i finalitzant a la Plaça Major, on tocaran tots en batucada conjunta. A la vesprada, després de dinar junts tots els participants, s’impartirà a l’Institut Sant Vicent Ferrer un taller de percussió batuquera a càrrec del mestre Lupita Aina.

Lupita Aina és el director D’Akokan, un percussionista resident en Múrcia, format en la música afro-cubana i afro-brasilera. Actualment col·labora amb el grup brasiler Timbra Top Percussion, imparteix classes a l’Escola Synergia Drums (Múrcia) que va fundar l’any 2009, participa en diferents projectes d’inclusió social i actua com a percussionista en diversos projectes musicals que li han permés actuar per tot el territori nacional i en altres països com Croàcia, Itàlia, Grècia, Alemanya o França.

Enguany, a més a més, també comptaran amb la participació de l’Escola musical de tabal i dolçaina d’Algemesí (EMTiD), entitat molt propera i de la qual va nàixer la batucada TRABUKATU. I, tot i que no és la primera vegada que comparteixen escenari ambdues associacions algemesinenques, si que n’és l’estrena conjunta en un acte tan nombrós i festiu. Tothom està convidat a vindre, animar i ballar a ritme de batucada en aquesta Trabukada 2017.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here