Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Algemesí prepara l’encontre de batucades “Trabukada”

Algemesi Trabukada 16Un any més, la batucada TRABUKATU d’Algemesí organitza l’encontre de batucades a la seua ciutat, la TRABUKADA, que tindrà lloc el proper dissabte 25 de novembre de 2017, un esdeveniment que ompli els carrers de música, animació, festa i soroll durant tot el dia.

Pel matí, després de rebre totes les batucades i grups convidats, tindrà lloc la gran cercavila de les batucades, on tocaran per grups individualment fins agrupar-se a la Plaça Major. Començaran a les 11h davant de la Biblioteca Municipal i desfilaran des de la Plaça del Mercat cap al carrer Acadèmic Segura, continuant pel carrer Muntanya i finalitzant a la Plaça Major, on tocaran tots en batucada conjunta. A la vesprada, després de dinar junts tots els participants, s’impartirà a l’Institut Sant Vicent Ferrer un taller de percussió batuquera a càrrec del mestre Lupita Aina.

Lupita Aina és el director D’Akokan, un percussionista resident en Múrcia, format en la música afro-cubana i afro-brasilera. Actualment col·labora amb el grup brasiler Timbra Top Percussion, imparteix classes a l’Escola Synergia Drums (Múrcia) que va fundar l’any 2009, participa en diferents projectes d’inclusió social i actua com a percussionista en diversos projectes musicals que li han permés actuar per tot el territori nacional i en altres països com Croàcia, Itàlia, Grècia, Alemanya o França.

Enguany, a més a més, també comptaran amb la participació de l’Escola musical de tabal i dolçaina d’Algemesí (EMTiD), entitat molt propera i de la qual va nàixer la batucada TRABUKATU. I, tot i que no és la primera vegada que comparteixen escenari ambdues associacions algemesinenques, si que n’és l’estrena conjunta en un acte tan nombrós i festiu. Tothom està convidat a vindre, animar i ballar a ritme de batucada en aquesta Trabukada 2017.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación