Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Carcaixent agermanada amb la ciutat alemana de Braunfels

Carcaixent i Braunfels, ciutat d’Alemanya, ja són dos ciutats agermanades. Recentment es va celebrar l’acte instucional on els alcaldes de les dos localitats, Paco Salom i Wolfgang Keller i els presidents de les respectives associacions d’agermanament, Vicent Selfa i Gunter Jakob, han signat l’acta que formalitza el vincle entre Carcaixent i la ciutat alemanya. L’acte ha comptat amb la intervenció de la Directora General d’Inclusió Social, Inmaculada Cardà.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación