Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Els pressupostos participatius de l’Alcúdia arriben a la fase final

Alcudia pressup participatiusEls veïnat de l’Alcúdia podrà votar fins al pròxim 17 de novembre

L’Ajuntament destinarà el 50% de les inversions – uns 270.000 euros – a les propostes votades pel veïnat de l’Alcúdia

A través del procés de participació ciutadana “L’Alcúdia decideix”, que l’Ajuntament de l’Alcúdia ha posat en marxa per tercer any consecutiu, es pretén conèixer quines són les prioritats de la ciutadania i tindre en compte les seues propostes per a l’elaboració del 50% de les inversions que es realitzen el pròxim any 2017.

En la primera fase del procés es presentaren un total de 81 propostes diferents des de les associacions o persones que volgueren participar. El Consell d’Entitats Ciutadanes va seleccionar un total de 13 entre les que es consideraren viables, que són les que finalment han passat a votació.

Per a Paco Sanz, regidor de Participació Ciutadana, “els pressuposts participatius són una aposta ferma de l’equip de govern i aquest tercer any suposaria la seua consolidació. Aquest procés de presa de decisions entre tots i totes, respecte a les inversions del nostre poble, ens apropa a un model participatiu que la societat està demandant.”

Fins al divendres 17 de novembre les persones que desitgen participar poden fer-lo, per internet, a través de la pàgina web de l’Ajuntament o presencialment a les oficines municipals pel matí i a la Casa de la Cultura per la vesprada.

Cal recordar que l’any passat participaren prop de 800 persones en aquest procés i foren 12 les més votades pel veïnat del nostre poble, que es troben algunes executades i altres en fase de redacció de projectes.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación