Alzira treballa en la millora del poliesportiu municipal de Tulell

0
89

Tulell poliesportiu visita obresL’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar, acompanyats dels tècnics del departament d’Esports, han visitat este matí les obres que milloraran les instal·lacions del poliesportiu municipal de Tulell.

Concretament, està treballant-se en la construcció d’un nou camp de gespa artificial, que substituïx al de terra que ja existia. Este terreny no s’utilitzava habitualment i la nova instal·lació donarà compliment a la demanda dels clubs que, d’esta manera, podran realitzar els seus entrenaments sense haver de desplaçar-se a altres pobles de la comarca.

També han visitat les obres del nou circuit de ciclocross, que està habilitant-se a la zona més propera al Recinte Firal i on el departament d’Esports compta amb la col·laboració del Club Ciclista Tulell, que també demanava, des de fa temps, este tipus d’instal·lacions. Per últim, han aprofitat per vore la nova gespa natural del camp de rugby de la pista d’atletisme.

L’alcalde i la regidora han aprofitat la visita per a comentar amb els tècnics les necessitats i possibles inversions que caldria fer a totes les instal·lacions per tal de millorar el servei que es dóna a la ciutadania.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here