Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

La ruta ambiental recorrerà este cap de setmana paratges de Sollana i Sumacàrcer

Bosc de Ribera a Sumacàrcer

Bosc de Ribera a Sumacàrcer

Sollana albufera

sumacarcer poble i riu

Llac de l'Albufera

Llac de l’Albufera

La ruta ambiental 2017 d’aquest cap de setmana tindrà lloc a Sollana i a Sumacàrcer. A Sollana la ruta proposada és d’un gran valor mediambiental donat que transcorrerà per l’Albufera, entre altres indrets.

Mentre en la ruta de Sumacàrcer destaca la visita a un abrig on els participants podran gaudir d’una gran quantitat d’estalactites, a més del bell paratge de l’illa de l’Esgoletja.

DISSABTE 28 d’OCTUBRE – SOLLANA

Descripció de la ruta Distància: 8 km anada i tornada Dificultat: baixa 10.00h. El grup es trobarà a l’ajuntament de Sollana. 13.30h. El grup arribarà finalment a l’Albufera: Portet de Sollana, Tancat de Mília i Filtre Verd. La ruta, de gran valor mediambiental, ens portarà a la vora mateixa del llac, passant pels principals alturons de Sollana i diverses casetes de camp. En particular, passarem pel cementiri, la casa Belloch, casa Paraules, Trilladora i la caseta de mina. Els elements patrimonials de la població són l’edifici de l’antic molí d’arròs, el retaule de ceràmica, el cementiri, caseta segurs arroceros, alterons, motors i tancats. Per menjar, al final de la ruta hi ha diversos bars i restaurants per la zona. A la mateixa plaça Major està el BAR RÍVOLI i el BAR ÀGUILA. Altres bars són BAR LA FLORIDA / BAR ELS CLOTS, els dos es troben en la eixida sud del poble, direcció Sueca.

DIUMENGE 29 d’OCTUBRE – SUMACÀRCER – Ruta del barranc del Llop Descripció de la ruta 10.00h. Començament de la ruta La ruta del Barranc de Llop es caracteritza per una vegetació molt variada i rica, típica del bosc mediterrani. Comença en plànol al costat del camí i després té un lleuger ascens, fins a arribar al fons del barranc, que acaba en un abrig on es poden contemplar grans quantitats d’estalactites, on es pot veure al fons el riu Xúquer i el paratge de l’illa de la Esgoletja.

L’illa és un àrea recreativa envoltada pel riu, amb equipament per a jocs infantils i de pícnic. És un lloc molt visitat durant l’estiu, on la gent sol banyar-se i gaudir de l’entorn envoltat de tarongers, al costat del riu i davant de la muntanya. Al final, de forma voluntària, es podrà visitar el cementeri parroquial de Sumacàrcer, que es troba en l’eixida del poble, en direcció a Càrcer, als peus del castell de Penyarroja, des del qual s’observa el riu Xúquer i gran part de la Vall Farta i de la Ribera. El cementeri ha estat escollit com a millor cementiri d’Espanya.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación