La Plataforma dona tot el seu suport a Eduard Hervás en ser demandat per Ribera Salud

0
1235
Eduard Hervás junt altress membres de la Plataforma
Eduard Hervás junt altress membres de la Plataforma
Manifest de suport a Hervás
Manifest de suport a Hervás

Ribera Salud ha presentat una Demanda de Conciliació -prèvia a una Querella Criminal per Injúries- ​contra Eduard Hervàs, coordinador i portaveu de la Plataforma per la Sanitat Pública de La Ribera, per una entrevista en el diari digital La Veu del passat 19 d’abril.
L’Acte de Conciliació serà el pròxim 17 d’octubre, a les 9:15 del matí, al Jutjat núm. 3 d’Alzira.
Les entitats que conformen la Plataforma per la Sanitat Pública de La Ribera donen tot el suport al seu portaveu, ja que en tot moment ha actuat en nom de la Plataforma i entenen que és una maniobra de pressió inacceptable per intentar impedir una resposta a les decisions i comportaments de Ribera Salud en la gestió de la Sanitat Pública de La Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here