Ad
riberaexpress.es

Fallers pel Món viatjarà en abril a Salamanca amb Gema Amores i Nerea Aliques com a falleres majors

Gema Amores i Nerea Aliques en primer pla

Gema Amores i Nerea Aliques en primer pla

La ciutat castellana de Salamanca és el lloc escollit per l’Associació Cultural Fallers pel Món per celebrar enguany les falles viatgeres que esta entitat organitza per promocionar la principal festa dels valencians per tota la geografia nacional. La celebració enguany del 800 anviersari de la Universitat de Salamanca, una de les més antigues del món, ha estat un dels principals motius per escollir la capital salmantina.

Anit es va desvetllar la sustituta de Saragossa en el Gran Teatre d’Alzira on Paula López i Lucia Moreno passaren els testics de falleres majors a la carcaixentina Gema Amores i a l’alzirenya Nerea Aliques.

Un acte molt emotiu que va omplir de gom a gom el coliseu alzireny i al que assistiren les falleres majors d’Alzira Lidia Enguix i Valeria Oliver.

El president de Fallers pel Món, José Enrique Amores, va agrair la “gran receptivitat” de les autoritats salmantines per acollir la festa fallera que tindrà lloc els dies 6,7 i 8 d’abril del pròxim any.

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación