Un motorista de la XI Matinal Motera Les Basses fa sonar el “Cara al sol” pels carrers d’Alzira

1
154

Matianl motos Basses c. sol

Veïns d’Alzira han quedat molt sorpresos este matí quan escoltaren en distints carrers de la ciutat la cançó anticonstucional del “Cara al sol” que feia sonar un potent aparell instal.lat en una de les motos que feia la Volta Turística per la capital de la comarca dins dels actes programats en la XI Matinal Motera de Les Basses.

Investigació policial

Segons ha pogut saver Riberaexpress la Policia Local investiga els fets per tal d’esbrinar les responsabilitats individuals i també col.lectives en ser una activitat programada per l’Associació Cultural Motera de la falla Les Basses d’Alzira. El fet ha causat “malestar” en l’equip de govern local en contar esta matinal amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Alzira.

Un testic ha manifestat a este mitjà digital que el “Cara al sol” i altres cançons anticonstitucionals s’han escoltat a distintes hores d’este matí en Alzira.

La programació recollia, a més una exhibició de motos clàssiques i altra acrobàtica a més la presència de l’excampió de motociclisme Champi Herreros i d’un homenatge a Ángel Nieto

1 Comentario

  1. Quin mal exemple fomentar les motos, exhibir-les accelerant pels carrers d’Alzira, contaminant i molestant els veïns, ensenyant als joves el que no han de fer. I per completar el quadre, fer sonar l’himne fatxenda. Absolutament vergonyós!
    A estos sí que tindrien que multar-los ben multats.
    La calor va a més cada any per tants cotxes i motos circulant pertot arreu i els fallers farien millor organitzant exhibicions de bicis o patins.
    I l’Ajuntament no hauria de promoure mai espectacles com aquests, caducs i contraproduents. A qui diga que és tradició que li expliquen que ací també era tradició fer harca i pegar-se amb els veïns dels altres pobles, cosa que afortunadament ja s’ha superat!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here