Important victòria de l’Alzira davant el Recambios Colón (1-2)

0
62
Fernando Gómez
Fernando Gómez

En partit matinal la UD Alzira ha sumat una nova victòria a domicili en este cas al Poliesportiu El Perdiguer davant el Recambios Colón (1-2). Al descans el resultat era d’empat a 0 gols.

Els alumnes de Fernando han tingut que remontar un marcador advers arran el gol aconseguit per Kevin en el minut 60. Però l’alegria els durà ben poc als locals, al 63 Imanol, que s’havi incorporat moments abans remata al fons de la xarxa una perfecta assistència de Cristian. I en el minut 70 era Mengual el que culminava una ràpid contracolp iniciat pel defensa central Marcel que debutava en esta segona part. De nou el guardameta Vicent Dolz ha tingut parades decissives que han contribuït a la important victòria dels riberencs

Els blaugranes ocupen el cinqué lloc en el grup VI de la Tercera Divisió amb 15 punts.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here