Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Un programa de visites guiades descobreix els entorns naturals de la Ribera

Rutes ambientals 17El Consorci de la Ribera presenta “PARATGES”, un programa de visites guiades gratuïtes a Paratges Naturals i zones de gran valor ambiental de la comarca de la Ribera de Xúquer

Aquest any 2017 és l’any Internacional del turisme sostenible i amb el nou programa “Paratges” es presenta l’oportunitat perfecta per conéixer la Ribera. Aquesta tardor podràs realitzar visites a tot tipus de paratges naturals i rutes ambientals, totes amb una dificultat baixa o mitjana perquè qualsevol tipus de persona siga capaç de realitzar-les.

El programa consta de 14 dies de rutes (al matí) repartits en 7 caps de setmana des del 14 d’octubre al 3 de desembre. L’hora d’inici de la ruta serà a les 10:00 h de matí des de la porta de l’ajuntament corresponent i finalitzarà a la 13:30.

Els paratges a visitar es troben dins dels municipis de: El Perelló, Corbera, Catadau, Alfarb, Sollana, Sumacàrcer, Algemesí, Manuel, Llombai, Llaurí, L’Alcúdia, Favara, Alzira i Riola.

Aquestes visites guiades són totalment gratuïtes i és imprescindible realitzar una prèvia inscripció. Es recomana portar: calçat adequat per caminar, gorra, repel·lent de mosquits, aigua i alguna cosa per menjar.

En aquestes visites podràs viure l’experiència d’entrar a una cova, conéixer llegendes de les muntanyes, passejar amb barca, aprendre tècniques de pesca, visitar forns de calç, descobrir primitives restes arqueològiques, antics aljubs i aprendre els orígens dels ecosistemes de llacs naturals de la Ribera.

Aquesta iniciativa està organitzada pel Consorci de la Ribera, format per les Mancomunitats de la Ribera Alta i de la Ribera Baixa i patrocinat per l’Agència Valenciana de Turisme, València Turisme i la Diputació de València. Amb la col·laboració dels ajuntaments d’Alfarb, Algemesí, Alzira, Catadau, Corbera, Favara, L’Alcúdia, Llaurí, Llombai, Manuel, Riola, Sollana, Sumacàrcer i El Perelló.

2 Comentaris per a “Un programa de visites guiades descobreix els entorns naturals de la Ribera”

  1. Julia navalon

    Me gustaria saber las rutas y las fechas

  2. Jose

    On puc trobar la informació d’aquest programa?
    Gràcies

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación