Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Mónica Oltra conclou el 10é Congrés d’Educació Josep Lluís Bausset de l’Alcúdia

alcudia fi congres bausset 17La Vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, que va assistir a l’acte de clausura, va aprofitar la seua intervenció per a defensar el plurilingüisme com a “un objectiu irrenunciable.

Després de tres jornades, i més de 300 assistents, el dissabte de matí va finalitzar, a la Casa de la Cultura, el Congrés d’Educació Josep Lluís Bausset de l’Alcúdia que, en la seua dècima edició, i mitjançant les ponències de Federico Mayor Zaragoza, Isabel-Clara Simó, Gemma Lluch i Crespo, Laura Borràs i Castanyer, Mar Camacho i Martí i Manuel Delgado Ruiz, ha tingut com a protagonistes a la llengua i les pantalles i la seua importància a les aules.

A l’acte de cloenda d’aquest 10é Congrés, a més de representants de l’STEPV, de CCOO i la Fundació Bromera, de la regidora d’Educació, Pilar Huertas, i de l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, va assistir la Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, qui va destacar que “l’educació és la ferramenta més poderosa que existeix: per una banda com a igualadora social en una societat inclusiva i, per altra, per ser capaç de formar xiquets i xiquetes lliures amb passió per la transformació d’aquest món que els nostres fills i filles han d’heretar”.

Durant els 10 anys de congressos, aquest esdeveniment s’ha convertit en un espai per a la discussió i l’intercanvi d’experiències entre la comunitat educativa al qual han assistit grans personalitats com Samí Naïr, Ángel Gabilondo, Josep Ramoneda, Carme Agulló o Francesco Tonucci.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación