Els alzirenys poden caminar este cap de setmana per dalt del Pont de Ferro

0
189
Pont de Ferro construït en 1917
Pont de Ferro en 2017
Construcció del pont fa 100 anys
Construcció del pont fa 100 anys

Una simulació de l’artista local Víctor Balaguer facilitarà que tots els alzirenys que ho desitgen, encara que patixquen de vèrtig, puguen caminar  durant el cap de setmana per dalt del centenari Pont de Ferro a partir d’esta vesprada a la Plaça del Regne.

El pont tindrà unes dimensions molt pròximes al vertader; 7 metre d’amplària per 12 metres de llargària i per a poder fer la ‘il.lusió òptica “he gaudit de la col.laboració de molta gent” segons ha manifestat Balaguer hui a Riberaexpress.

Ha necessitat de grues per fotografiar la infraestructura metàl.lica des de dalt i fins i tot ha requerit l’ajuda de la Policia Local per tallar el trànsit durant una bona estona. A més un bon grapat de veïns es vestiren de l’època, passejant a peu o en bicicleta, en que es va construir l’emblemàtic pont d’Alzira, l’any 1917.

En el mateix lloc de la simulació s’exposaran fotos antigues sobre la construcció del pont de Ferro amb text d’Aurelià Lairón.

Balaguer s’ha mostrat molt il.lusionat davant la bona acollida que puga tindre esta iniciativa encarregada per la regidoria de Comerç.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here