Ciutadans aposta per “estimular” el comerç i la indústria d’Alzira per a generar “més riquesa”

0
141

Ciudadanos public 1Ciudadanos publicCiudadanos regidors i diputatsCiutadans (Cs) d’Alzira celebra els seus dos anys en la ciutat destacant les seues ganes de continuar avançant en política útil

 

María José Llopis: “La nostra ciutat continua necessitant un canvi que passa per l’estimulació del comerç i la indústria per a generar més riquesa”

Ciutadans (Cs) d’Alzira va celebrar anit en La Gallera els seus dos anys de gestió com a grup de l’oposició “amb ganes de continuar avançant en política útil”, ha destacat la portaveu María José Llopis qui també ha informat que “veïns, simpatitzants i representants autonòmics i provincials del partit van compartir el balanç del que Cs ha fet per millorar la vida de tots els habitants de la localitat”.

En l’acte, els regidors MªJosé Llopis i José Luis Ruiz van enumerar totes aquelles propostes que Cs ha aconseguit que es duguen a terme. “Hem aconseguit que els celíacs i els autistes siguen tinguts en compte”, va subratllar Ruiz.

Al contrari, també es va fer balanç de tot allò que seguix sense resoldre’s “malgrat ser denunciat”, va explicar Llopis. “Estem cansats de demanar la revisió cadastral perquè tots els ciutadans d’Alzira veiem afectats les nostres butxaques en realitzar la declaració de la renda”, va criticar.

Igualment, la portaveu va denunciar “la manca de polítiques per a estimular el comerç i la indústria de la ciutat”. També va tornar  “a reclamar la supressió de la taxa de fem que tant van denunciar els membres del tripartit quan no estaven governant”.

Els diputats autonòmics, Juan Córdoba i María José García, el portaveu autonòmic de Cs, Fernando Giner, i la diputada provincial Mamen Peris es van dirigir als allí congregats per a “felicitar a l’agrupació pel gran treball que estan realitzant els regidors”. “Si haguera de confiar la gestió d’esta ciutat a algú, no tindria cap dubte que ells són els indicats”, va asegurar Juan Córdoba.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here