Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Alzira combat el morrut roig de les palmeres amb un tractament d’endoteràpia

Palmeres morrut roigDes de la Regidoria de Gestió Urbanística es posen en marxa les mesures necessàries per a combatre el morrut roig en les palmeres canàries i palmeres datileres que hi ha disposades per la ciutat; per a tal intervenció s’utilitzarà la tècnica nova de l’endoteràpia, que destaca respecte als tractaments de polvorització tradicionals per l’absència de nebulització de producte en el medi ambient, el sòl i l’aigua, per la qual cosa és innòcua per a la salut de les persones i animals, podent-se utilitzar a qualsevol hora del dia.

Esta tècnica es basa a injectar la substància en l’arbre en qüestió i a través del flux de la saba que hi ha en l’interior dels teixits vasculars (xilema) es distribuïx. Este flux ve determinat per: la transpiració i la capacitat d’intercanvi osmòtic en les arrels, per tant, quan les dos variables es troben en funcionament el tractament és favorable i funciona a ple rendiment. El tractament químic fitosanitari a aplicar és Imidacloprid 20% i està autoritzat el seu ús en parcs i jardins.

Nova tècnica

El tractament químic fitosanitari a aplicar és Imidacloprid 20% i està autoritzat el seu ús en parcs i jardins segons el registre de productes fitosanitaris del Ministeri d’Agricultura i Medi Ambient.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, declara que “esta nova tècnica que aplicarem a les palmeres per combatre el morrut roig ens permet treballar amb més fiabilitat i comoditat, tant per a les palmeres com per al personal encarregat de realitzar els treballs. Des d’este Ajuntament tenim clar que continuarem buscant la manera més fiable, adequada i amb menor impacte mediambiental per a tractar els arbres, plantes i flors, disposades per tota la ciutat”.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación