Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Les temperatures cauran hui uns 12º després de les màximes de 37º d’ahir a la comarca

Les màximes no superaran hui els 25º C

Les màximes no superaran hui els 25º C

Després de la ponentada que vam patir ahir, amb temperatures màximes d’entre els 35i els 37º en molts punts, hui el més destacable serà la caiguda brusca del mercuri especialment a les províncies de València i Alacant que és on ahir més van pujar. Ací esperem un descens d’uns 12ºC a bona part dels municipis de la Ribera on no es superaran els 25º.

La màxima de la Ribera es va registrar ahir a Les Palmeres amb 37,7º, seguida dels 36,9º de Llaurí, els 36º de Carcaixent, Alberic i Riola, mentre Alzira, Algemesí, l’Alcúdia i Sueca superaren els 35º.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación