Ad
riberaexpress.es

IDEA oferta un curs de formació d’activitats auxiliars de magatzem

curs auxil magatzemLa regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, a través d’IIDEA i amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de València, ofereix un nou curs de formació pràctica sobre activitats auxiliars de magatzem, dirigit a aquells/es joves a l’atur inscrits a la Garantia Juvenil i que busquen una especialització que els ajude a millorar el seu nivell d’empleabilitat.

Aquest curs té com a objectiu capacitar l’alumne per poder exercir les tasques pròpies de mosso de magatzem, capacitació per a obtindre el carnet de conductor de carretons elevadors i transpalet elèctric… entre d’altres. Aquest curs també inclou en la formació un apartat d’empleabilitat i habilitats socials de coneixements i recursos necessaris per a formar a l’alumnat en una cerca de treball més efectiva.

Segons ha manifestat Ivan Martínez, regidor de l’àrea: «la col·laboració amb Cambra de Comerç amb l’Ajuntament d’Alzira per a la gestió dels Fons europeus de Garantia Juvenil ha permés que l’any passat s’oferiren cursos de formació en hostaleria i tallers amb contractes d’un any, incrementant l’oferta que proporciona IDEA. Anem a continuar treballant en aquesta línia per poder oferir oportunitats a diversos col·lectius desocupats».

El curs, amb una duració de 125 hores, es realitzarà a les instal·lacions d’IDEA del 14 de novembre al 21 de desembre de forma totalment gratuïta. En acabar el curs s’expedirà a l’alumnat un diploma acreditatiu com també el carnet de carretiller. El termini d’inscripcions és fins al 31 d’octubre en IDEA Alzira, C/ Ronda Algemesí, 4 Alzira. Telèfon: 96 245 51 01.

2 Comentaris per a “IDEA oferta un curs de formació d’activitats auxiliars de magatzem”

  1. Hola estoy interesado en el curso de carretillero

  2. Hola estoy interesado en el curso

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación