La Verge del Lluch torna a l’ermita després d’unes processons i danses molt participatives

0
214
La patrona a l'eixida de Santa Caterina
La patrona a l’eixida de Santa Caterina

Verge del lluch dames (2) Verge del lluch processoneta plaça Vergel Lluch processoneta muralles

Verge del Lluch troballa avnguda verge del lluch s catalina eixida verge del lluch font s catalina

La Verge del Lluch patrona d’Alzira va tornar anit a l’ermita en la darrera processó que va partir de l’església de Santa Caterina després d’una setmana a la ciutat on va recòrrer distintes parròquies.

La “Moreneta” per centenars d’alzirenyes i alzirenys, danses, dolçainers i tabaleters, cabuts, Societat Musical d’Alzira, dames de la Verge, i una ampla representació de totes les entitats festives de la nostra ciutat: Falles, Setmana Santa, Moros i Cristians, Verge de la Murta, Sant Antoni Abat, Festes de Partides i Barris i JHHCC entre altres.

L’alcalde va encapçalar l’ampla representació municipal que va acompanyar la patrona fins el santuari.

Pel matí va tindre lloc la Troballa de la Mare de Deu al parc de les Muralles i la tradicional Processoneta, on les dones són les encarregades de portar a la Patrona a muscles, tot alló dins dels actes en honor a la Verge del Lluch, en el que participaren el Grup de Dances d’Alzira I la Colla les Raboses que han interpretat les dances de la Cartxofa, dels Negrets, dels Arquets, dels Teixidors, dels Boleros així com els Gegants i Cabuts.

La imatge de Sant Roc acompanyada pels representants de la comissió de festes del barri, va eixir a la Vila a rebre i saludar a la Patrona, durant la processoneta.A l’acte va assistir el diputat nacional Jose Maria Chiquillo.

L’alcalde Diego Gómez i el regidor de Serveis Públics Fernando Pascual coincidiren, anit, en que tots els actes havien sigut “molt participatius”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here