El Nítida Alzira arranca la temporada amb una contundent victòria davant el Picassent (7-1)

0
105

Nitida alzira picassentEls de Braulio Correal no deixaren cap opció als visitants i s’adjudicaren els primers 3 punts de la temporada

 

El futbol sala ja ha tornat al Palau D’Esports d’Alzira, i de bona manera. El Nítida FS es va imposar dissabte al CFS Picassent per 7 gols a 1. Una victòria aparentment còmoda, però amb una tasca progressiva i eficaç durant tot el transcurs del partit.

Els locals no tardaren gaire a avisar de les seues intencions i s’avançaren en el marcador per mitjà de Cris quan s’arribava al minut 2. Instants més tard, Luis Moreno i José Carlos espremeren al màxim una treta de banda que acabà amb el 2-0 reflectit en l’electrònic; l’alzireny va resoldre la jugada amb una magnífica volea.

Els últims minuts del primer acte foren essencials per a donar-li un cop més de realitat al primer triomf del curs. Els visitants es quedaren amb un jugador menys en ser expulsat Iván Alcaide i el Nítida no va deixar passar l’oportunitat d’augmentar l’avantatge. José David rematà un baló al segon pal per fer el 3-0. El nombre de jugadors es va igualar altre cop, però la superioritat dels locals no se n’anà. Tant és així que hi hagué temps per al quart gol, signat per Carlos Villarasa després d’una bona jugada de Luis Moreno.

Encara no s’havia aplegat al minut 5 de la segona meitat quan el Nítida ja havia pujat dues dianes més al marcador. Cris, de penal, i Álvaro foren els autors dels gols que deixaven pràcticament sentenciat l’encontre. Minuts més tard José David pujà el seté dels locals. El Picassent va aconseguir acurtar distàncies en els últims minuts, però sols va servir per a frustrar l’objectiu alzireny d’acabar amb la porteria a zero.

El resultat amb sis gols de diferència d’aquesta primera jornada de la competició deixa als de Braulio Correal amb un lideratge simbòlic i compartit. El pròxim dissabte serà l’estrena a domicili en el pavelló del Fuensanta FS.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here