GC Coworking Alzira: “Ens adaptem a les necessitats que tinguen els nostres clients”

2
332
Carmen i Gemma López
Carmen i Gemma López

Coworking premiats 2016

Sala de Coworking Alzira
Sala de Coworking Alzira
Miguel Ferrer
Miguel Ferrer

coworking alzira carmen i gemma 1

Coworking Alzira ha ampliat les atencions als clients des que fa dos anys i mig encetaren la seua activitat a la capital de la comarca; així gràcies a un conveni amb el departament municipal IDEA “fem pràctiques d’administració i contabilitat i també de xarxes socials a més d’una secretaria externa” expliquen les seues gerents Carmen i Gemma López.

El que tenen clar és que “ens adaptem a les necessitats dels clients, nosaltres i també les instal.lacions” comenten les dirigents d’este modern espai de treball compartit.

Balanç positiu

També participen en els monogràfics d’IDEA “explicant el coworking i temes d’emprenedors”. Gemma i Carmen fan un balanç “positiu” des que començaren la seua pionera activitat a la comarca en febrer de 2015. Durant el primer semestre de 2017 aconseguiren “un ple total”, però ara ha baixat l’activitat, fins reconèixer que “esperavem una millor resposta”.

Ara en octubre començaran un nou curs amb nombrosos tallers i cursos que confien “tinguen una bona acceptació”.

Coworking Alzira conjuntament amb l’Ajuntament mitjançant l’agència IDEA ha organitzat dos concursos i confien en fer prompte una tercera convocatòria. Un dels guanyadors, Miguel Ferrer, continua utilizant les completes instal.lacions al capdavant de la seua empresa “Somtu Produccions”, dedicada als audiovisuals que conta ja amb clients particulars i institucionals.
Separar la vida personal i laboral
Carmen i Gemma consideren que és un lloc adient per “separar la vida laboral i la personal per una mòdica quantitat que dependrà de les necessitats de cadascú”. A més destaquen la “flexibilitat” existent en els terminis i horaris, que van des de la contractació d’una hora, a mitja jornada, dies complets i alterns entre d’altres.
El Coworking, asseguren, és una forma de treball que fomenta la col.laboració i l’intercanvi d’idees que poden propiciar “nous projectes sols o en comú, és a dir propicia la creació de sinèrgies”.

L’espai a compartir pels emprenedors del futur, GC Coworking Alzira, conta amb totes les ferramentes possibles i crea un ambient que ”inspire els nostres clients per ampliar el seu cercle professional i perquè el seu treball resulte molt més enriquidor en tots els sentits per donar el major valor al seu negoci”.
El centre d’Alzira, pioner a la comarca, és un lloc “multifuncional” on es poden desenvolupar també “activitats socials i culturals” que van des de demostracions d’articles o productes, fins exposicions de pintura, dissenys diferents i cursos entre altres.

Carmen López: Tel. 675 908 391  Correu: carmen@coworkingalzira.com
Gemma López: Tel. 616 370 767   Correu: gemma@coworkingalzira.com

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here