riberaexpress.es

L’Alzira es presenta esta vesprada a Silla amb quatre baixes i altres tants juvenils

Onze del Silla que pot enfrontar-se hui a l'Alzira

Onze del Silla que pot enfrontar-se hui a l’Alzira

La victòria del passat diumenge davant el Paiporta (2-0) al Suñer Picó li ha costat prou cara donat que caigueren lesionats quatre jugadors, alguns tan importants com Sergio Boix, que té per a tres setmanes i Xavi Olmos, als que cal afegir Imanol i Mengual.

Així Fernando ha convocat a quatre juvenils; el lateral Castilla, els migcampistes Aranda i Carles i el davanter José Martinez per disputar a les 20:30 hores d’esta vesprada el quart partit de lliga en el Vicent Morera de Silla.

Els blanquets de l’Horta Sud conten en les seues files amb exblaugranes de la talla d’Ubach, Mauro, Vicent Gisbert, Joan Onrubia i Abel, per tant l’encontre es presenta molt complicat per als de la Ribera que sumen 6 punts davant els quatre que acumula el Silla que en el seu camp va empatar a 0 gols contra La Nucia mentre el diumenge va perdre per un gol de penal en Los Arcos contra l’Orihuela.

 

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación