Obert el termini d’inscripció per als cursos d’iniciació informàtica en el campus Saps d’Alzira

0
30

IDEA CAMPUS_SAPSIDEA obri el termini de inscripció per als cursos d’iniciació informàtica del CAMPUS SAPS (servei de formació gratuïta en línia)

El proper  20 de setembre comencen els cursos d’iniciació informàtica del CAMPUS_SAPS ALZIRA d’Introducció a Calc, en el qual es treballarà el programari lliure de fulls de càlcul_CALC, i el curs d’Introducció a Internet. Els cursos, de 15 hores, són totalment gratuïts i es realitzaran de forma presencial en la sala Multimèdia de les instal·lacions d’IDEA, en horari de matí de dilluns a divendres. Aquests nous cursos de formació en línea començarà el proper 20 de setembre i continuarà amb la programació  dels següents cursos:

  • Introducció al Calc. Inici el 20 de setembre
  • Introducció a Internet. Inici el 20 de setembre
  • Introducció a navegadors. Inici el 2 d’octubre
  • Introducció a Writer. Inici el 10 d’octubre
  • Usuari mitjà d’Internet. Inici el 10 d’octubre

Segons Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional, per açò des d’IDEA i l’Ajuntament hem fet una aposta per donar oportunitats i millorar la capacitació de la ciutadania, també en noves tecnologies de forma totalment gratuïta. Amb el CAMPUS_SAPS oferim a la ciutadania cursos en línia bàsics de navegació per Internet i ferramentes ofimàtiques bàsiques.”

Recordem que l’Ajuntament d’Alzira a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha signat un conveni de col·laboració amb la conselleria de Modernització, Tecnologies de la Informació i Comunicació per a què l’Ajuntament tinga un campus en el portal GVA SAPS, que permet oferir aquests cursos on line, i som de les primeres entitats municipals a desenvolupar-lo.

Les persones interessades poden inscriure’s i sol·licitar informació en la web: www.idea-alzira.com, adl@idea-alzira.es, al telèfon 962455101 o personalment en les dependències d’IDEA (C/ ronda d’Algemesí, 4)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here