Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Nou curs gratuït per a usar Internet en el mòbil de IDEA

IDEA i la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Alzira realitzen una nova edició del programa Majors Mobilitzats 

Alzira, 11 de setembre del 2017. L’Ajuntament d’Alzira, amb la col·laboració de la Fundació Vodafone i Jovesolides,  llancen una nova programació del “Curs gratuït per a usar Internet en el teu mòbil” dins del programa Majors Mobilitzats. Per a dur a terme el programa IDEA col·labora amb l’Associació Jovesolides, i podran participar de forma totes les persones majors de 45 anys amb interés en les noves tecnologies.

El Programa Majors Mobilitzats tracta d’acostar la informàtica, Internet i la tecnologia mòbil a les persones majors de la ciutat, disminuint la barrera digital d’aquest col·lectiu amb un programa formatiu basat en l’ús d’Internet i la tecnologia mòbil.  Aquesta nova edició del programa Majors Mobilitzats començarà el 18 i 19 de setembre fins al 2 i 3 d’octubre de 2017 en les instal·lacions d’IDEA.

programa majors mobilitzats

Segons Ivan Martínez, regidor Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Alzira:” l’objectiu de ‘Majors Mobilitzats’ és facilitar i acostar l’ús d’internet en dispositius mòbils i tablets, posant les bases per a utilitzar després estes tecnologies de forma autònoma  ‘Majors Mobilitzats” desenvolupa una metodologia de treball a través de les TIC, que afavoreix l’enfortiment de capacitats, habilitats, aptituds i actituds, que sens dubte afavoriran la qualitat de vida de les persones majors, fent-los partícips de la Societat de la Informació”

Els cursos es realitzaran en les dependències d’IDEA, on les persones interessades han de contactar per més informació i inscriure’s, telefonant al 962455101 o personalment a IDEA en C/ Ronda Algemesí, 4.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación