Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Les escoles esportives d’Alzira inicien un nou curs amb 21 modalitats

escoles esportives municipalsLes escoles esportives són activitats esportives d’iniciació que intenten ampliar les qualitats motrius fugint d’una especialització primerenca i oferint unes activitats poliesportives i recreatives d’acord amb les seues necessitats.

Enguany diferents clubs de la nostra ciutat oferixen 21 modalitats esportives per a totes les edats. La Regidoria d’Esports ha editat un fullet informatiu amb totes les dades i telèfons d’informació de les diferents activitats i la butlleta d’inscripció que ha de presentar-se a les entitats esportives. El període d’inscripció va començar el passat 4 de setembre.

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, anima els xiquets i xiquetes perquè participen en les escoles per la importància dels valors que la pràctica de l’esport inculca i fomenta com el respecte, la tolerància, el treball en equip, la capacitat de superació, etc.

Per a més informació, les persones interessades poden dirigir-se a la Regidoria d’Esports (c/ Rambla, s/n, 96 245 92 50, esports@alzira.es).

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación