Una trentena de clubs participaran en la III Gala de l’Esport d’Alzira

0
39

Gala Esport Alzira IIILa tercera edició de la Gala de l’Esport se celebrarà el proper 23 de setembre

 

La Gala de l’Esport de l’Ajuntament d’Alzira celebrarà la seua tercera edició, el pròxim 23 de setembre a les 19:30, al Gran Teatre d’Alzira.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha manifestat que l’actual equip de govern treballa en 3 aspectes dins l’àmbit esportiu: La millora del pressupost municipal dedicat a l’esport, la millora de les instal·lacions esportives, i el reconeixement de l’esport local. I en este últim aspecte ha destacat que la voluntat de l’equip de govern és que siga la ciutat la que reconega els i les seues esportistes, evitant reconeixements personalistes. Per eixe motiu s’ha comptat amb la coordinació del Consell Municipal d’Esports.

Per la seua banda, Aida Ginestar, regidora d’Esports, agraïx la coordinació del Consell Municipal d’Esports que, com en anteriors edicions, ha estat partícip d’ultimar els detalls finals del format de la gala.

Des de la Regidoria d’Esports s’ha convidat a participar a totes les entitats esportives, més d’una trentena de clubs, als quals es lliurarà un diploma i que seran els responsables de decidir els guardons de la gala.

Cadascun proposarà:

  • El millor esportiste del seu club
  • La millor esportista de l’any entre totes les entitats
  • El millor esportista de l’any entre totes les entitats
  • Guardó Illa del Xúquer de reconeixement a la trajectòria esportiva

Al mateix temps, este últim guardó serà la proposta del Consell Municipal d’Esports per a la modalitat d’Esports de les Insígnies d’Or de la ciutat que es lliuren el 30 de desembre. Tots els guanyadors i guanyadores de cada modalitat es coneixeran a la mateixa gala.

L’aposta de la Regidoria d’Esports ha estat dotar-la de contingut, creant una imatge, un vídeo promocional i amb la pretensió que es consolide en el temps perquè siga un referent i fer-la el més oberta i participativa possible. Per això s’ha decidit emplaçar-la a un dels símbols de la nostra ciutat com és el Gran Teatre perquè la major quantitat de ciutadans i ciutadanes puguen donar suport als i les esportistes locals.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here