Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Un total de 5.800 alumnes han encetat el curs escolar amb “normalitat” a Alzira

IMG_6605IMG_6656curs escolar 2017-18 1curs escolar 2017-18 4Alzira reclama a la conselleria una rebaixa de les ratios

Hi han escolaritzats 4.000 en Infantil i Primària i uns 1.800 en Secundària

De la mà del plurilingüisme un total de 5.800 alumnes d’Infantil, Primària i Secundària han encetat hui el curs escolar 2017-18 a Alzira.

Els 1o centres públics i els 4 concertats d’Infantil i Primària i els 4 instituts han arrancat el curs escolar amb tot el professorat, un fet que segons l’alcalde “fa molts anys que no ocurria”.

Així els 4.000 alumnes d’Infantil i Primària i els 1.800 d’ESO i Batxillerat, conten des de hui amb les plantilles del professorat al complet.

L’alcalde Diego Gómez i el regidor d’Educació Pepe Grau han visitat l’IES Nº 4-Tulell que conta amb un total de 560 alumnes dels que 35 corresponen a la nova unitat de 1er de Batxiller afegida enguany per la conselleria d’Educació en suprimir el concert al centre concertat La Puríssima.

Necessitats educatives cobertes

Gómez en declaracions a Riberaexpress ha assegurat que “la planificació educativa realitzada respon a les necessitats educatives de la ciutat”. La primera autoritat local i el propi responsable d’Educació reivindiquen que  “cal baixar les ratios en tots els nivells”, encara que la Generalitat ha rebaixat este curs a 25 alumnes en Infantil, a 30 en ESO i 35 en Batxillerat.

Tots dos han destacat que tots els alumnes “es troben escolaritzats” i que fins i tot, hi han vacants en alguns centres públics i instituts.

Riberaexpress

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación