Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

El Grupo Mazo patrocina una temporada més la UD Alzira

UD Alzira patrocini MazoL’empresa de transport alzirenya continuarà un any més com a principal patrocinador dels equips de futbol base de la UD Alzira. A l’acte de renovació del patrocini van acudir Juan Antonio Sanjuan i Vicent Dolz, President i Directiu, respectivament, de la UD Alzira, i per part del Grupo Mazo el seu responsable de Comunicació, Toni Mazo. Tots els integrants de les categories inferiors de la UD lluiran, un any més, el logotip d´esta empresa de transports refrigerats i que és líder en el seu sector.

 

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación