Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

El Cefire de Plurilingüisme d’Alzira encara careix d’Internet i telèfon

L'alcalde i el regidor d'Educació hui en el Cefire

L’alcalde i el regidor d’Educació hui en el Cefire

cefire plurilingue alzira 1

Aula del Cefire

Aula del Cefire

L’Ajuntament d’Alzira donarà “un toc” a la Conselleria d’Educació per tal que “agilitze” els detalls que resten per tal que el Cefire de Plurilingüisme estiga en condicions d’oferir informació i els cursos de formació al professorat. Tres aules poden albergar a prop d’un centenar d’alumnes

Riberaexpress ha pogut constatar este matí que els 16 empleats treballen en condicions encara precàries en caréixer d’Internet i de telèfon, així com d’aire condicionati d’una part del mobiliari, com cadires i taules.

El nou centre de formació del professorat es troba en la priemra planta dev l’edifici de La Parrilla cedida per l’Ajuntament a la Generalitat.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el regidor d’Educació Pepe Grau han pogut constatar estes deficiències durant la visita realitzada este migdia a les noves instal.lacions que necessiten també “un control d’accés” tant al Cefire com a la resta de l’immoble, compartit amb la Junta Local Fallera i l’Associació de Pensionistes i Jubilats El Júcar.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación