Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Alzira planta i crema una falla en ple estiu este cap de setmana per celebrar el Mig Any Faller

La falla estarà a la Plaça del Mercat

La falla estarà a la Plaça del Mercat

La plantà del monument prevista per a les 18 hores de hui divendres a la Plaça del Mercat inicia l’ampla programació per celebrar el Mig Any Faller en el que no falten fins el diumenge els passacarrers, mascletà, despertà, esmorçars, sopar popular i una paella gegant entre altres.

El programa continua hui a les 19 hores amb la inauguració de la Fira Valenciana situada a la Plaça Major, una hora després la JLF inaugurarà les noves oficines a la Parrilla per arredonir la jornada amb un ball i  concurs de disfresses a la Plaça Major amb l’actuació de l’orquestra Top Zero.

El Mig Any Faller, criticat pel PP en considerar que estracta d’una celebració “exagerada”, s’inicia el dissabte amb un passacarrer a les 12 hores, previ a la mascletà de les 14 hores a la Plaça del Regne.

Destaca per la vesprada a les 20 hores una passarel.la d’avantguarda organitzada pel perruquer Abraham López a la Plaça Major i li seguirà el sopar popular a la Plaça del Mercat previ a la cremà del monument prevista per a les 22:30 hores.

La programació culmina el diumenge amb una despertà a les 9 del matí, seguida d’esmorzar, aventura aquàtica, paella gegant a migdia i clausura de la Fira Valenciana a les 21 hores.

Així, per primera vegada en la centenària història fallera d’Alzira, la capital de la comarca plantarà i cremarà una falla en ple estiu.

1 Comentari per a “Alzira planta i crema una falla en ple estiu este cap de setmana per celebrar el Mig Any Faller”

  1. Paquito

    L’haveu clavat, Ajuntament i Fallers, això és just el que necessitava Alzira, més falles i traques, sí senyors! Menut canvi!
    I ja posats, a vore si s’esforceu un poc més i ho feu tots els mesos, perquè siga tot l’any faller.
    Visca el pa i circ!

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación