El govern d’Alzira decidirà la pròxima setmana l’inici de les obres en Hort dels Frares davant la divisió entre residents i comerciants

0
177
Moment de la votació
Moment de la votació

IMG_5644 IMG_5650 IMG_5684 IMG_5693

Hort dels frares reunió veïns-govern

hort dels frares votació 1L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira decidirà la pròxima setmana si comença les obres de renovació de la xarxa de clavegueram i d’aigua potable en els carrers Hort dels Frares-Pastora-San Rita, este mes de setembre o bé espera a la pròxima primavera davant la divisió d’opinions existent entre els residents i els comerciants de la zona.

En la reunió celebrada esta nit al consistori s’ha evidenciat la diferència de criteris; mentre els titulars dels comerços preferixen els mesos de maig, juny i juliol perquè baixen les vendes, alguns veïns argumenten patir humitats per les fugues de les conduccions d’aigua potable en els seus immobles per encetar les obres de forma immediata.

Votació orientativa

Al final del torn de paraules s’ha fet una votació orientativa en la que els botiguers, que eren majoria, han tret uns quans vots més que els veïns.

El govern els revelarà el pròxim dijous la decissió que han pres després de les consultes respectives amb els tècnics municipals i l’empresa Aguas de Valencia encarregada de les obres que tenen un pressupost de 480.000 euros.

El responsable de l’àrea municipal de Gestió Urbanística ha explicat als assistents que durant la celebració de les obres es deixaran dos voreres de 1,40 metres d’amplària, superiors a les actuals, per facilitar el pas i l’accés tant a les vivendes com als establiments comercials. Uns treball que serà executat pel “mateix equip” que el que va meréixer els elogis en el carrer Pérez Galdós, que es va caracteritzar “per la comunicació directa amb els afectats”.

Repercusió econòmica

Els partidaris de renovar el clavegueran i la xarxa d’aigua potable a l’estiu argumentaren, d’una banda que “tindrà una repercusió menor amb les vendes” en desenvolupar-se la major part en estiu (maig-juny-juliol) donat que agost és inhàbil per a l’empresa. I d’altra que les pluges podrien retardar les obres cas de fer-se a la tardor. En este aspecta, fons de l’equip de govern consultats per Riberaexpress han manifestat que “els diumenges serien utilitzats per sustituir els dies afectats per les precipitacions”.

Un dels comerciants intentava convencer als residents; “els comerciants patirem una repercusió econòmica i vosaltres sols haveu d’esperar uns pocs mesos”.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here