Ad
riberaexpress.es

Els bombers rescaten a dos persones atrapades per un incendi en una casa d’Algemesí

Moment del rescat / foto: Consorci Bombers

Moment del rescat / foto: Consorci Bombers

Efectius del Consorci Provincial de Bombers van rescatar este diumenge a dos persones que van quedar atrapades en l’incendi d’una vivenda en Algemesí. El foc es va iniciar sobre les 19 hores d’ahir per raons que s’estan investigant en esta casa algemesinenca.

Els bombers van haver de rescatar un home pel balcó del primer pis i a una dona per la porta principal de la planta baixa. El foc va afectar la planta baixa i el fum a la planta superior. Actuaren una Bomba Urbana Pesada (BUP) i un sergent d’Alzira i una altra BUP de la localitat de Silla.

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación