Carlet recapta prop de 50.000 euros en la subhasta de palcos

0
271

El palco més car s’adjudica per 1.950 € i el més barat per 450 €

La subhasta de palcos de Carlet ha aconseguit vendre un dels palcos més cars de la seua història, 1.950 euros pel palco número 3, en una subhasta que s’ha aproximat a la recaptació dels últims anys. L’Ajuntament ha aconseguit recaptar 48.550 euros, a falta de la venda de dos palcos valorats en 450 € cadascun. La recaptació de la subhasta d’enguany ha consolidat la tendència a l’alça encetada l’any passat quan es va aconseguir una xifra rècord, 50.750 €, en 2015 ja es van recaptar 44.650 €, i trenca la dinàmica de preus alts l’any 2013, que va deixar una recaptació únicament de 17.400 €.

Com cada any, la Casa de la Cultura va ser el centre neuràlgic on es donaren cita les diverses colles que aspiraven a palco, per a viure les Festes en primera línia a la plaça Major, on es es duen a terme les revetles. A través del sistema de subhasta, i amb un preu d’eixida de 400 € -200 menys que l’any passat- les distintes colles d’amics van seguir el ritual de costum per obtindre un dels 38 palcos que se subhasten. Enguany, la majoria de palcos que eixiren a subhasta superaren la xifra de 1.000 €, únicament tres s’adjudicaren per davall d’esta xifra. El palco més car va ser adjudicat per 1.950 € i el més barat per 450 €.

Els palcos disposen d’un espai de 2 x 2 m, i el preu varia en funció de la seua ubicació en la plaça, respecte a l’escenari dels actes. En qualsevol cas, un dels factors que determina que uns palcos costen més diners que altres és la preferència de les colles per un palco en concret. Esta sana competència ha originat situacions tan curioses com que el palco més car (el número 3) pel qual s’han pagat 1.950 €, estiga situat al costat del palco més barat (450 €), el número 2. Enguany, a més, s’ha subhastat un palco més, ja que l’Ajuntament ha assumit l’organització de les festes i per tant el lloc reservat als fecarlet subhasta 17carlet subhasta 17sters també ha eixit a subhasta.

El pròxim divendres dia 1 tindrà lloc la plantada de palcos a la plaça Major. Cada colla muntarà durant la vesprada el seu palco en el lloc que li pertoca, des del qual disfrutaran de les nits de festa fins al pròxim diumenge 10 de setembre.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here