La gota freda debilitada pot descarregar pluges de certa intensitat el dimecres a la Ribera

0
170
Imatge d'Alzira durant una pluja anterior
Imatge d’Alzira durant una pluja anterior

Pluges desem ctra corbera 1La gota freda que està descarregant pluges intenses a principi de la setmana especialment en el centre i sud peninsular sembla que pot afectar a la comarca de la Ribera entre el dimecres i dijous pròxim segons el meteoròleg d’Alzira Toni Rubio. Encara que l’embossament d’aire fred arribarà “prou desgastat” a les comarques valencianes i per tant les precipitacions serian de “caire moderat” encara que en algun lloc puntual podrien ser de major intensitat i acompanyades d’aparell elèctric.

De totes formes Rubio considera explica a Riberaexpress que estos episodis tan inestables “poden canviar en les próximes hores”.

Demà dimarts arribarà a la Ribera una gran nuvolositat des de l’interior peninsular i per tant les precipitacions avançaran en direcció sudoest-nordest per la Comunitat i podran produir-se tronades localment fortes per les comarques més interiors de la províncies de València on està activat l‘avís groc per tronades. Unes tronades que arribaran prou debilitades tant a l’interior com al litoral de la comarca.

En principi la gota freda sembla que acabarà la seua activitat el pròxim divendres deixant pas a un cap de setmana prou més estable.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here