Ad
riberaexpress.es

El Barça campió del TORCAF per tercer any consecutiu al derrotar l’At Madrid (1-0)

Els campions amb el magnífic trofeu

Els campions amb el magnífic trofeu

El comité organitzador del torneig

El comité organitzador del torneig

Pablo Moreno (Barça) màxim golejador

Pablo Moreno (Barça) màxim golejador

Atº Celada (At. Madrid) millor guardameta

Atº Celada (At. Madrid) millor guardameta

Mario Soriano d'origens alzirenys millor jugador del torneig

Mario Soriano d’origens alzirenys millor jugador del torneig

El FC Barcelona s’ha proclamat campió de la XI edició del TORCAF al derrotar en la final l’At Madrid per 1 gol a 0 anotat per Nico en la primera part.

El Levante ha sigut tercer al guanyar contra pronóstic al R. Madrid en el llançament de penals en empatar 2-2, quedant el conjunt madrileny en quarta posició en el quadre d’honor.

A títol individual el capital de l’At Madrid Mario Soriano ha sigut considerat el millor jugador del torneig, un destacat centrecampista que té arrels alzirenyes per part de sa mare.

El màxim golejador del trofeu ha sigut Pablo Moreno del Barça, mentre el millor guardameta ha estat segons l’organització del torneig, el porter roig i blanc Antonio Celada.

El president del club organitzador del torneig Ciutat d’Alzira FB , Santi Garés, ha mostrat la seua satisfacció per “elevat nivell futbolístic i per la gran assistència de públic que ha millorat anteriors edicions”, mentre el director del TORCAF , Pablo Carrió ha assegurat que la totalitat dels participants “han mostrat ja el seu desig en tornar el pròxim anys el que mostra el grau de satisfacció dels sis equips components de l’últim cartell”.

Riberaexpress

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación