Fernando: “Tenim un equip competitiu per a fer algo més que salvar la categoria”

0
282
Fernando durant un entrenament
Fernando durant un entrenament
Cristian Herrera
Cristian Herrera

Lesions i sancions deixen l’Alzira en quadre davant l’At Levante

El tècnic reclama un defensa un migcampista i un davanter per completar la plantilla

La mitjana d’edat és inferior als 23 anys

La UD Alzira inicia demà dissabte la competició lliguera davant l’Atlético Levante al Suñer Picó (19:30 h) en precàries condicions donat que li falten tres jugadors per a completar la plantilla i es presentarà a l’afició amb cinc baixes, bé per sanció, bé per lesió. En el cas de Cristian Herrera el club espera fins l’últim moment que arribe el transfer per poder ser alineat, document que ha de tramitar la federació de Suïsa. Així en la convocatòria de demà hi hauran al menys tres jugadors juvenils.

El nou tècnic Fernando Gómez Colomer es troba “satisfet dels jugadors que estan” encara que reclama un defensa central, un migcampista i un davanter per completar la plantilla.

El president del club Juan Antonio Sanjuán confia que la pròxima setmana arriben al menys un parell de reforços arran les negociacions actualment existents. Sanjuán ha manifestat a Riberaexpress la dificultat existent enguany a l’hora de contractar jugadors en ser més exigents perquè “esta pretemporada s’han disparat les ofertes dels clubs”. I aixó que l’Alzira ha incrementat enguany al voltant de 15.000 euros el pressupost destinat a confeccionar la plantilla que arriba fins els 85.000€.

Paciència

L’exjugador del València demana paciència al principi de la competició, amb un equip molt jove d’una mitjana d’edat inferior als 23 anys, al disposar de poc de temps per acoplar l’equip per la tardana incoporació de la major part dels futbolistes; “en els primers encontres ens va a costar un poquet més”, reconeix, però confia no sols en salvar la categoria sinò “en estar un poc més alt en la classificació” l’equador de la tabla podria ser un lloc factible tenint en compte la potencialitat dels rivals.

Fernando cita com a favorits a l’Eldense, Orihuela, Castelló, Olímpic, Villarreal C i Elx-Ilicità, encara que el Silla i el Novelda també s’han reforçat de forma considerable.

Millor futbol que resultats

Pel que fa al rival del partit inaugural el qualifica com un conjunt “jove amb pegada arriba” en el que destaca el davanter Joel que destacà en el Levante del Cotif 2016 i els defenses exblaugranes, Kaiser i Alberto Tendillo, tot i que este últim serà baixa per arrossegar una sanció de la temporada pasada en la que va tindre una destacada actuació al llarg de tota la temporada.

El tècnic fa un balanç “positiu” de la pretemporada en la que considera que s’han donat “uns resultats pitjors que els nivell futbolístic mostrat”, en tindre que alinear a molts jugadors a prova, però assegura als aficionats que “la il.lusió i la qualitat” de la seua plantilla farà que l’Alzira d’esta temporada “siga un equip molt competitiu”. Les dos últimes victòries de la pretemporada contra l’Ontinyent (2-1) i el Canals (0-5) criden a l’optimisme.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here