Un total de 26 espectacles de 17 grups en 8 escenaris de la II edició d’Art al Carrer d’Alzira

0
131
Espectacle itinerant d'Animasur
Espectacle itinerant d’Animasur
La Caixa de Nacho Diago
La Caixa de Nacho Diago
Aida Ginestar contempla l'actuació d'Spanish Brass
Aida Ginestar durant l’actuació d’Spanish Brass
Claire Ducreux
Claire Ducreux

Amb tan sols 30 hores; les que van de les 17:30 del divendres 29 de setembre a les 22 hores del diumenge 30, Alzira oferirà un total de 26 espectacles a càrrec de 17 grups i artistes diferents dins la segona edició d’Art al Carrer programada per la regidoria de Cultura del consistori local.

L’ampla i variada programació es podrà contemplar en 8 escenaris diferents de la ciutat, mentre un parell d’espectacles són itinerants i abastaran altres carres i places de la capital de la comarca. Així els llocs escollits van desde el carrer Major Santa Caterina a les Muralles passant per la Plaça Major, Escoles Pies, Plaça de la Constitució, del Carbó i del Regne, a més del carrer Calderón de la Barca.

Art al Carrer començarà el 29 de setembre a les 17:30 hores amb un concert del Dream Palace Academy al carrer Major Santa Caterina i culminarà el dissabte 30 a les 22:15 h a la Plaça Major, amb l’espectacle d’Spinish, “Malabars amb foc”.

Tallers, concerts, dansa, circ i animació de carrer

Entre les dos actuacions, els espectadors alzirenys i de la comarca podran gaudir del’animació de carrer de Marsupio, del taller de màscares i joguets de Juanito Maraca, de l’actuació del Conservatori Professional de Dansa de València,  també de l’espectacle itinerant amb xancuts d’Animasur i la metàfora circense de Furtiva i Produccions Scura.

Per al dissabte podran presenciar La Caixa màgica de Nacho Diago, el taller de tècniques de circ de La Troupe Malbó, els llançols que pintaran al vent els components de l’Associació d’Arts Plàstiques d’Alzira i comarca, a més de l’actuació de dansa de l’Acadèmia Paso, la música clàssica del Trio d’Archi, les cançons del Delta del Mississipí, a càrrec de Delta Xúquer Man, la percussió de Pan-ku, així com del prestigiòs grup de metalls Spanish Brass dalt del quiosc de la Plaça del Regne, la dansa poètica de la francesa Clair Ducreux i les acrobàcies espectaculars d’Arritmades.

Art al Carrer coincidirà amb la celebració de la IX Fira Comercial Alzira Oberta i de les desfilades dels Moros i Cristians de la Vila, en un cap de setmana que convertirà a l’Illa del Xúquer en el centre artístic, festiu i comercial de la Comunitat.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here