Les festivitats de l’Assumpció i Sant Roc arriben a Guadassuar

0
99

Guadassuar festes d,estiuAl voltant de les festes d’agost, els festers i festeres de la localitat riberenca ha programat un ampli ventall d’actes i esdeveniments amb la col·laboració del poble i l’Ajuntament. El dimarts 15 d’agost se celebra a Guadassuar la festivitat de la Mare de Déu de l’Assumpció i, al voltant d’aquesta, se celebren les festes en el seu honor des de les primeries del mes d’agost fins al mateix dimarts, que dóna pas posteriorment a la festivitat de Sant Roc el dimecres 16 d’agost i a la setmana de danses del 25 al 29 d’agost.

El diumenge 13 d’agost, amb la cavalcada i l’ofrena d’alfàbegues, es farà una eixida a les 19.30 h des de l’Auditori fins a l’Església, on es farà l’ofrena de les alfàbegues a la Mare de Déu de l’Assumpció, tot això amb la col·laboració del Grup de Danses ‘Bolero de Guadassuar’ i l’Associació de Dolçaina i Tabal ADIT. El dimarts 15 d’agost se celebrarà el dia de la festivitat des de primera hora del matí.

Després del volteig general de campanes a la matinada, a les 8.00 h es realitzarà un llançament de salves, una per cada membre de les festeres de 2017. A les 9.30 h iniciarà la cercavila a càrrec de la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar i, en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció, es farà una missa a les 12.00 h i una processó a les 20.30 h que recorrerà l’itinerari de costum. A més a més, els festers organitzen, un any més, el ja tradicional dia de les paelles, que se celebrarà una vegada més el dissabte 19 d’agost a partir de les 12 del migdia a la Gran Via.

El dimecres 16 d’agost, festivitat de Sant Roc, es rebrà el dia amb una despertà a les 6.30 h i un volteig de campanes a l’alba. A les 13.00 h es farà la tradicional disparà de ‘boletes’ al Ravalet. Ja a la vesprada, a les 19.30 h es produirà la missa i, a continuació, la processó en honor a Sant Roc. Per finalitzar la jornada de festivitat, a les 23.30 h es realitzarà el tradicional concert de Sant Roc a la plaça Major a càrrec de la Banda de la Societat Unió Musical de Santa Cecília de Guadassuar, dirigida pel mestre Juan Carlos Civera Domínguez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here